În luna iubirii, București Mall te trimite într-un city break romantic

În februarie iubirea plutește în aer la București Mall: în fiecare săptămână din luna iubirii, îndrăgostiții pot câștiga un city break mult visat într-unul dintre cele mai romantice orașe europene: Paris, Veneția, Barcelona sau Praga.

Astfel, oricine face cumpărături de minim 50 de lei în perioada 1-28 februarie poate fi mai aproape de vacanța ideală alături de persoana iubită. Premiul oferit cuprinde transport cu avionul tur-retur, cazare pentru două nopți și masa.

Cele patru orașe selectate le pot aduce câștigătorilor amintiri demne de povestit, fie că vorbim despre panorama de vis a Parisului de pe Turnul Eiffel, o plimbare cu gondola la Veneția, vizită la Sagrada Familia sau o cursă cu o mașină vintage prin centrul istoric al capitalei Cehiei.

City break-urile premiu vor fi extrase pe rând, în fiecare joi a lunii februarie. Pe 8, 15, 22 februarie și 1 martie, împreună cu un expert în călătorii, organizatorii vor trage la sorți și vor anunța live câștigătorul unuia dintre cele patru orașe propuse.

Și pentru că București Mall știe că vrei să profiți la maxim de tot ceea ce îți va oferi orașul pe care îl vei vizita, în fiecare saptămână, după extragerea premiului, un cunoscut expert în călătorii va susține un workshop gratuit dedicat vacanțelor, pentru publicul larg. Veți putea descoperi cum să plănuiți o vacanță de neuitat, veți putea afla despre locuri mai puțin cunoscute de turiști sau cum să fugiți din calea frigului în destinații accesibile. Primul workshop va fi susținut de Mihai Jurcă, blogger împătimit de călătorii, cunoscut pentru sfaturile sale practice legate de vacanțe pentru toate gusturile.

***

Despre București Mall:

București Mall este primul centru comercial modern de tip shopping mall din România, deschis în septembrie 1999. Încă de la lansare, București Mall a redefinit experiențele urbane ale publicului și a deschis noi drumuri în materie de modă și entertainment.

Recent, București Mall a trecut printr-un amplu proces de renovare și modernizare, prin care și-a reconfigurat spațiile și a implementat un design atractiv și modern atât în interior, cât și la exterior, pentru a rămâne una dintre destinațiile de shopping preferate ale bucureștenilor. Centrul își surprinde în continuare clientele fashioniste printr-un mix de branduri: unele consacrate, altele, în ton cu ultimele tendințe, la care se adaugă cele care pot fi găsite în mod exclusiv în acest centru comercial.

În prezent, mall-ul găzduiește cafenele moderne, magazine elegante, o zona de food court pentru toate gusturile și cinematograf. Holloywood Multiplex continuă să ofere clienților experiențe în premieră, așa cum a făcut-o de la înființarea sa, în 2000, în 10 săli moderne și echipate cu cea mai nouă tehnologie.

De asemenea, evenimentele organizate periodic în mall atrag de la fashionistas până la cinefili și familii cu copii, cu promisiunea că toți vor trăi experiența completă de shopping, distracție și socializare.