Divergent Academy te cheama la Hackathon, in cadrul Targului de jocuri şi jucarii Start 2 Play

Divergent Academy – ONG-ul creat de T-Me Studios va organiza în cadrul Târgului de jocuri şi jucării Start 2 Play, un Hackathon care se adresează exclusiv liceenilor (16-18 ani). Competiţia este un adevărat maraton de cod. La final, cea mai bună echipă va pleca acasă cu un bagaj de cunoştiinţe noi, valoroase, dar şi cu un premiu de 1 000 de euro! Elevii de liceu pasionaţi de tech sunt aşteptaţi în weekend-ul 25-26 noiembrie in Bucuresti, la Romexpo, Pavilionul C6.

O adevărată competiţie a minţii, a abilităţilor de rezolvare a problemelor şi a perspicacităţii îi aşteaptă pe tinerii dornici să participe la experienţa unică a maratonului. Participanţii la Divergent Hackhaton pot forma echipe de câte doi, trei sau patru membrii. În concurs pot participa maxim şapte echipe, iar perioada de înscriere se va încheia după ocuparea locurilor disponibile. Doritorii pot intra în competiţie prin completarea formularului disponibil pe pagina oficială a Hackathon-ului: divergentacademy.ro/hackathons.

Participanţii vor trebui să creeze un produs minim viabil, o aplicaţie sau o pagina web, pornind de la tema care va fi dezvăluită în ziua de 25 noiembrie, prima zi de competiţie. Aceştia vor avea la dispoziţie 12 ore să creeze produsul de la zero, sub îndrumarea directă a unor membrii T-Me Studios și companiile partenere ale Divergent Academy, care îşi vor asuma cu desăvârşire rolurile de mentori.

Duminică, 26 noiembrie, va fi ziua cea mare! Timp de 3 ore concurenţii vor pune cap la cap prezentarea finală pentru juriu. După-amiază vor fi dezvăluite produsele create în faţa juraţilor, a susţinătorilor şi a participanţilor la Târgul de jocuri şi jucării Start 2 Play, pe o scenă amplasată în cadrul evenimentului. Echipa câştigătoare va pleca acasă cu marele premiu de 1 000 euro!

  • Programul de vizitare al Târgului de jocuri şi jucării Start 2 Play este 25 şi 26 noiembrie, zilnic între orele 10:00 și 19:00.
  • Biletele sunt disponibile la intrarea în Pavilionul C6 Romexpo, la prețul de 10 lei.

***

Despre T-Me Studios
T-Me Studios, fondatoarea Divergent Academy, este o companie internațională cu sediul în România care dezvoltă aplicații de mobil. Prezentă pe piață de patru ani, T-Me Studios și-a clădit un renume ca publisher prolific pe Google Play, cu mai mult de 10.000 de aplicații publicate până în prezent și zeci de milioane de useri în aplicațiile din portofoliu.

Despre XTRA EXPO
XTRA EXPO are peste 10 ani de experiență în organizarea de expoziții și evenimente naționale și internaționale. XtraExpo a organizat aproximativ 80 de târguri la nivel naţional, dar și în străinătate și a suținut peste 20 de misiuni economice în țări din întreaga lume.