În luna februarie targul Ozosep revine cu noutati!

Sambata si duminica, la Gradina Verona din Bucuresti

Târgul gastro-cultural OZOSEP – ediția lunii februarie 2017 are loc in perioada 11-12 februarie 2017 , la Grădina Verona din Bucuresti (curtea librăriei Cărturești, Bd. Magheru).

În weekendul 11-12 februarie, târgul Ozosep va fi organizat din nou în Grădina Verona din centrul capitalei (str. Pictor Arthur Verona 13-15) cu participarea a peste 25 de mici producători din zona Harghita care își vor prezenta produsele delicioase și obiectele artizanale cu mult bun gust.

Noutatea acestei ediții va fi deliciosul Sekler Hot Dog, pregătit din ingrediente locale, naturale: cârnați delicioși, chiflă adevărată și alte bunătăți speciale.
Gulașul fierbinte – specialitatea evenimentului – pregătit în ceaune uriașe va fi de nelipsit și la această ediție, dar vizitatorii pot degusta pe loc și brânzeturile deosebite și preparatele din carne, alături de o pâine de casă bună și un ceai sau o pălincă din fructe alese.

Pe lângă acestea, la târgul Ozosep, iubitorii de produse de calitate pot găsi de la siropuri și gemuri naturale, miere, prăjituri, turtă dulce, kürtőskalács și lángos proaspăt, ciocolată artizanală și de casă, sărățele, până la pateu de bibilică, păstrăv afumat și multe alte specialități.

Ca de fiecare dată, vor fi prezenți și meșterii artizani cu jucării din lemn, articole din piele, lucrate manual, cosmetice naturale, obiecte din ceramică și alte lucruri frumoase.

Evenimentul oferă o serie de programe pentru întreaga familie în decursul celor două zile, astfel, în ambele zile ale târgului, între orele 12:00-14:00 copii sunt așteptați la ateliere creative, unde, având în vedere perioada carnavalurilor dar și ziua îndrăgostiților, vor confecționa alături de specialiștii noștri măști de carnaval (sâmbăta) și decorațiuni specifice perioadei (duminică). Activitățile vor avea loc într-o zonă acoperită și încălzită, asigurând astfel confortul celor mici.

  • Sâmbătă, de la ora 14:00, avem și muzică bună, oferită de DJ Abasc.
  • Program: între orele 10.00-18.00

Vă așteptăm cu mult drag! Intrarea este liberă!

Eveniment organizat de: Asociația Economiștilor Maghiari din Romania, Filiala București, în parteneriat cu Camera Agricolă a Județului Harghita