Cadouri de Valentine’s Day la Targul Indragostitilor

Daca luna iubirii te-a prins nepregatit, la TARGUL INDRAGOSTITILOR organizat de Accente NOI Fair la Bucuresti Mall – Vitan si Plaza Romania, Bucuresti, pana pe 14 februarie 2017, vei gasi cadoul ideal de Valentine’s Day pentru persoana iubita.

Ti-am pregatit o sumedenie de produse si idei de cadouri care cu siguranta te vor ajuta sa faci alegerea perfecta pentru jumatatea ta.

Te asteptam cu drag sa descoperi cadouri dintre cele mai diverse, de la bijuterii, lumanari decorative parfumate si sculptate in forme inedite, cosmetice naturale, decoraţiuni tematice realizate de artisti plastici, produse din ciocolata belgiana sculptata cu motivele iubirii, rame foto artizanale personalizate, pana la accesorii vintage clasice sau cu motive populare si multe alte suprize minunate.

Fii indraznet si pecetluieste-ti iubirea cu verigheta sau inelul de logodna. Daca esti timid, te ajutam sa alegi din cele mai fanteziste aranjamente florale naturale sau cu gust de ciocolata.

Totodata, te invitam sa descoperi toata gama de cadouri cu mesaje personalizate adresate celor dragi, care te vor  ajuta sa iti exprimi sentimentele cu ajutorul cuvintelor alese si a citatelor célèbre de dragoste.

Si de data aceasta, inima Bucurestiului vibreaza la Targul Indragostitilor din Bucuresti Mall si Plaza Romania!

  • Program de vizitare: 10:00 – 22:00.
  • Intrarea libera.

Va asteptam cu drag!

Parteneri: Bucuresti Mall, Plaza Romania

Detalii pe: www.accentenoifair.ro