PROMO: Primul magazin online din Romania specializat in haine pentru prematuri

In fiecare zi auzim acelasi lucru de la absolut toate mamicile, lipsa timpului. E de inteles, in conditiile in care nu oricine poate sa faca „meseria” de mamica. Dar oricat de ocupate ar fi, toate mamicile isi doresc ca prichindelul lor sa fie si foarte cochet.

Personalitatea se dezvolta inca din primii ani de viata, deci modul in care vestimentatia copilului isi pune amprenta asupra acestuia are o mare importanta. In primul rand conteaza calitatea. Copilasii trebuie sa se simta confortabil in hainutele pe care le poarta, dar sa fie si foarte cocheti. Un adevarat cavaler si o mica printesa, asa trebuie sa se simta fiecare copil in hainutele pe care le poarta.

Revenind la timpul scurt pe care il au mamicile, Kids Feeria s-a gandit sa aduca in Romania primul magazin online de hainute pentru copii nascuti prematur, mici si foarte mici. Cu toti stim cat de mult timp se pierde in spatiile comerciale. Ore de cautari prin magazine, uneori fara rezultat, oboseala, nervi si toate acestea in conditiile in care suntem insotite de copiii care au si mai putina rabdare decat noi. Astfel sesiunea de cumparaturi va deveni o corvoada, un maraton, in care vom alerga dupa cei mici.

Stim ca va doriti cele mai bune lucruri pentru cel micut, sa stiti ca in hainutele lui se simte la fel de confortabil ca intr-un nor pufos. De aceea incercam sa aducem cele mai de calitate hainute, importate din SUA si Marea Britanie, la preturi foarte competitive. Inainte de le expune pe site-ul nostru, toate hainutele pentru cei mici, sunt atent verificate. Ne dorim ca fiecare client sa fie multumit, astfel aducem hainute realizate dupa design propriu, direct de la producatori. asigurandu-ne de calitatea acestora.

Ideea acestui magazin online si acestui concept a fost inspirata din grija si atentia pentru copilasii nascuti prematur si pentru ca dupa studii realizate pe piata din Romania, am constatat ca acestora nu li se acorda suficienta atentie. Este extrem de greu pentru un parinte de prematur sa gaseasca lucrusoarele portrivite pentru el, in conditiile in care micutul este atat de firav. Aceste hainute se gasesc foarte greu si au preturi exagerat de mari. Este dificil sa imbraci un bebelus nascut in intervalul dintre 24 si 37 de saptamani de sarcina, fragil si sensibil,  intr-un body mult prea mare pentru el.  Si de aceea dorim sa le oferim siguranta si confort, gandindu-ne la procesul dificil si lung pentru acesti micuti de a se adapta vietii.

Nu am uitat nici de mamicile si taticii preocupati sa gaseasca tot ce e mai bun pentru puiul lor si astfel am conceput si structurat site-ul gandindu-ne la timpul limitat al acestora.

Detalii pe: www.facebook.com/HainePrematuri