Al treilea magazin English Home din Bucuresti s-a deschis la Plaza Romania

Vitrina English Home Plaza Romania

Retailerul English Home a inaugurat al treilea magazin din Capitală în incinta Plaza România.

English Home Plaza RomaniaSuprafața noului magazin, aflat la parterul mall-ului, este de 141,50 metri pătrați. Magazinul oferă o varietate de produse textile – de la așternuturi până la halate – și decorațiuni interioare pentru dormitoare, sufragerii, bucătării, băi și camere pentru copii. Produsele English Home reflectă o reinterpretare a stilului britanic în materie de decorațiuni interioare, stil căruia i s-a adăugat o notă romantică. De la bun început, din 2008, anul în care brandul a intrat pe piață, misiunea sa a fost de a oferi clienților prețuri accesibile pentru articole de bună calitate.

La ora actuală, retailerul English Home este prezent în Turcia (240 de magazine), Grecia, Polonia, Bulgaria, Ucraina și Georgia (având peste 50 de magazine în aceste țări). 2015 marchează intrarea brandulului pe piața din România. Primele magazine au fost deschise în Brașov și București, iar noul magazin inaugurat în Plaza România este al treilea pe care retailerul îl pune la dispoziția locuitorilor Capitalei.

Deschiderea noului magazin English Home din Plaza România face parte din strategia de extindere și modernizare a celor două mall-uri din Capitală deținute de Anchor Grup.

***

Grupul Anchor este prezent în România din 1997, fiind unul dintre cei mai puternici jucători de pe piață prin portofoliul său de proiecte de retail, rezidențiale și clădiri de birouri. Anchor Grup a construit în România București Mall, primul centru comercial modern la nivel local. De asemenea, grupul deține Plaza România, una dintre cele mai populare destinații pentru cumpărături din București, Anchor Plaza, prima clădire de birouri de clasă A integrată cu un centru comercial, și InCity Residences, ansamblu rezidențial situat în centrul Capitalei. Valoarea totală a investițiilor efectuate până în prezent se ridică la peste 350 milioane euro. Grupul continuă activ dezvoltarea unor proiecte de anvergură și extinderea platformei de servicii

Plaza România
Bd. Timișoara, Nr. 26Z, Sector 6, București
Telefoane: +40 021.407.84.64 / +40 021.407.84.65
www.plazaromania.ro
facebook.com/plazaromania