Sweet Fest va aduce cele mai dulci cadouri de Valentine’s Day !

Sweet Fest Valentine‘s Day Promenada

Sweet Fest Valentine‘s Day PromenadaFestivalul delicateselor gourmet, Sweet Fest , va pregateste o editie dulce de Valentine’s Day. Va asteptam in weekend-ul 13-15 februarie, cu trei zile pline de dulciuri numai bune de savurat, deserturi si specialitati rafinate pentru iubitorii gusturilor alese.

Evenimentul are loc in Mall Promenada, nivel -1, Calea Floreasca 246B, lângă staţia de metrou Aurel Vlaicu.

Mall Promenada se va transforma in cea mai dulce destinatie de Valentine’s Day, un taram al dulciurilor, unde veti descoperi de la gustoasele prajiturile traditionale de romanesti, miere si ciocolata de casa, la delicioasele praline belgiene, italiene si grecesti,cupcakes, inghetata, chiar si un nou concept de desert de care va veti indragosti.

Sweet Fest va intampina cu figurine de ciocolata si sculpturi din martipan cu tematica specifica Zilei Indragostitilor, dar si cu ceaiuri relaxante sau afrodisiace.

Ca la fiecare editie, vizita la Sweet Fest va fi o calatorie gastronomica internationala,din Grecia pana in Turcia, din Italia spre Liban, din Belgia inapoi spre dulciuriletraditionale romanesti.

Cupidon va asteapta nerabdator la Sweet Fest in Mall Promenada de vineri, 13 februarie 2015, ora 10:00, pana duminica, 15 februarie 2015, ora 22:00.

Detalii suplimentare:
Sebastian Teodoru
Organizator Sweet Fest
Email: contact@sweetfest.info
Tel: 0761 462 262
www.facebook.com/SweetFest