PROMO: 5 buchete de flori ce te ajuta sa iti exprimi emotiile

BUCHET 49 IRISI - FLORI CU DRAG

Indiferent de natura evenimentului pentru care pregatim un cadou, fiecare dintre noi doreste ca acesta sa fie unic. Poate si mai importanta este insemnatatea cadoului daruit. Este potrivit pentru eveniment? Ce semnificatie are pentru persoana care urmeaza sa il primeasca? Aceste 2 intrebari simple pot face diferenta in alegerea cadoului potrivit.

Si cum altfel poti exprima emotiile ce nu pot fi descrise in cuvinte, decat prin oferirea unui buchet de flori ! Varietatea de culori, de forme si toate combinatiile posibile, ofera o paleta larga din care putem alege. Insa care este alegerea ideala?

Stiti probabil ca trandafirii rosii sunt simbolul universal al iubirii si al pasiunii. In continuare, va vom prezenta alte cinci tipuri de flori si semnificatia fiecareia:

Crinii albi
Crinii albi sunt un recunoscut simbol pentru puritate si modestie in cultura vestica. Folositi in buchete de nunta, crinii albi reprezinta devotamentul si sinceritatea fata de persoana iubita. Prin oferirea unui buchet de crini cadou, aceste flori transmit de obicei mesajul: „Ma simt divin in compania ta!”.

Irisii violet
Oferirea in dar a unui buchet de irisi violet exprima prietenia nepretuita, intelepciunea si oferirea de complimente. In diferite culturi, aceste flori sunt considerate simbolul sarbatoririi a 25 de ani de casatorie, intrucat sustin ideea increderii depline si a pretuirii. Cu un aer regal, irisii violet pot fi folositi in cadrul ceremoniilor sau a evenimentelor de afaceri. De cele mai multe ori, mesajul transmis printr-un buchet de irisi violet este: „Prietenia ta inseamna mult pentru mine!”.

 Lalelele albe
Daruirea de lalele albe reprezinta cererea de iertare, exprimata cu sinceritate. In diferite culturi, aceste flori sunt considerate semnul renasterii, primirea lor simbolizand speranta unui nou inceput. Un buchet de lalele albe exprima cel mai bine parerea de rau si se traduce prin expresia: „Accepta-mi sincerele scuze!”.

Gerbera
Gerbera este considerata floarea veseliei, emanand un aer jovial prin culorile sale vibrante si forma robusta. Cadoul perfect pentru sarbatori, un buchet de gerbera poarta semnificatia bucuriei, fortei tinere si are capacitatea de a inveseli starea de spirit a oamenilor. Mesajul purtat de aceste flori este unul de incurajare si de sustinere: „Mult noroc!”, „Succes!”.

Calele
Pentru un mediu mai sofisticat, care cere anumite coduri de comportament (spre exemplu mediul de afaceri), oferirea de flori poate ajuta legarea unor relatii de durata. Calele sunt perfecte pentru ceremoniile elegante. Oferirea unui buchet de cale este modalitatea perfecta pentru transmiterea eleganta a mesajelor de recunostinta, incredere si admiratie fata de asociati, angajati sau parteneri de afaceri.

Acum ca am aflat care sunt florile potrivite pentru fiecare eveniment din viata noastra, ce alta modalitate de a comanda buchetul dorit este mai simpla decat comanda dintr-un magazin online?

Floraria online Floricudrag.ro ofera un sortiment bogat de flori, consiliere si sfaturi pentru ingrijirea corecta a lor.

LOGO FLORI CU DRAG
Mobil: 0753 984 319
E-mail: comenzi@floricudrag.ro
www.floricudrag.ro