Primavara reciclam cu Yard Sale, la Dianei 4!

Yard Sale de 22 martie

Yard Sale de 22 martie Yard Sale-ul te pregateste de primavara! Ne innoim garderoba intr-o sesiune de scotoceala printre chilipiruri pretioase in sambata din 22 martie, la Dianei 4 (Bucuresti, zona Rosetti ).

In martie facem curatenie in dulapuri, in minti si in suflete. Redefinim, refolosim, reciclam, revalorizam produsele pe care le-am cumparat din impuls, care ne aglomereaza casa si viata, care stau nefolosite. Ele pot fi comori.

Vino la editia din martie a Yard Sale si scotoceste, recicleaza si socializeaza cu noi, marea comunitate a consumatorilor responsabili.

De la 10:00 la 18:00 schimbam perspectiva asupra hainelor, pantofilor, bijuteriilor, obiectelor decorative si electrocasnicelor folosite. Le readucem utilitatea, le prelungim viata pentru inca un ciclu de folosinta.

Pentru ca Yard Sale este o forma de reciclare absolut necesara oricarei societati consumeriste, vindem la preturi mici sau dam o alta utilitate lucrurilor uzate moral, dar nu neaparat fizic.
La finalul fiecarei editii participantii si vizitatorii doneaza haine si incaltari unei case de plasament sau Samu Social.

Astfel, la Yard Sale de 22 martie @ Dianei 4, sambata de la 10:00 la 18:00, te asteptam sa scotocesti în multe dulapuri, cufere, valize pline de minuni la cel mai eco responsabil targ din oras.

Multumim Dianei 4, o gazda atat de primitoare, si partenerilor nostri media: Ele.ro, Alomoda.ro, Bigcitylife.ro, TvCity.ro, Gratuitor.ro, Mujer.ro, Calendar Evenimente.ro, Metropotam.ro, Iqool.ro, CSRevolution, LaRevista.ro, Goingout.ro, WideMagazine.ro, Pipapacii.ro, Romaniafashion.ro.

  • Intrarea  gratuita!

Yard Sale este un proiect care are ca scop statornicirea notiunii de “Yard Sale – REUSE, RECYCLE!” si in Romania, printre tinerii consumatori, prin organizarea de evenimente lunare. Contact:

CONTACT
Gabi Urda
Mobil: 0724.39.53.58
E-mail: contact@gabiurda.ro
www.gabiurda.ro