De Valentine’s Day, lasă-te îndrăgostit de Sun Plaza !

DE VALENTINE‘s DAY LA SUN PLAZA

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiţilor, în perioada 8-14 februarie 2013, Sun Plaza Shopping Center sărbătoreşte iubirea şi devine o adevărată destinație romantică, atât pentru perechile de îndrăgostiți, cât și pentru cei singuri, care au acum șansa de a-și întâlni sufletul pereche.

DE VALENTINE‘s DAY LA SUN PLAZADacă îți făceai griji că anul acesta îți vei petrece Valentine’s Day de unul singur, Sun Plaza îți sare în ajutor şi intra în rolul lui Cupidon.

Între 8 și 14 februarie, trimite un SMS la numărul de telefon 1802 și pregătește-te pentru cea mai romantică întâlnire pe nevăzute la care ai participat vreodată! Avem grijă ca totul să decurgă ca la carte, cadoul pentru perechea ta și consumația amândurora fiind asigurată de Sun Plaza. Tot ce ai tu de făcut este să te prezinți pe data de 14 februarie la restaurantul Osteria di David, etajul 1 și să te bucuri de o experiență inedită alături de perechea pe care am găsit-o pentru tine.

Sun Plaza a pregătit numeroase surprize și pentru norocoșii care deja și-au întâlnit jumătatea. Centrul comercial își continuă tradiția de Sfântul Valentin și îi așteaptă pe tinerii îndrăgostiți la Capela iubirii, unde aceștia își pot uni destinul cu persoana iubită pentru o zi. Căsătoriile de probă vor fi oficiate dePrimarul sectorului 4, domnul Cristian Popescu-Piedone, asistat de regele rock’n’roll-ului, Elvis Presley, iar la sfârșitul ceremoniei, pentru a marca momentul, cuplurile vor primi un certificat de îndrăgostiți.

În plus, pe toată perioada campaniei, Sun Plaza le oferă perechilor de îndrăgostiți experiența amuzantă de a face fotografii în postura mirilor, pe tortul gigant cu două niveluri.

În preajma sărbătorii iubirii, fie că ești în căutarea dragostei sau pur și simplu vrei să îți petreci timpul liber distrându-te de minune, vizitează Sun Plaza şi ai grijă, căci săgeata lui Cupidon te poate lovi la orice pas.

Mai multe informații pe  www.sunplaza.ro sau  www.facebook.com/sun.plaza.shopping.center.

***

Sun Plaza Shopping Center, centrul comercial din sudul capitalei, este un proiect dezvoltat de EMCT România şi S IMMO AG. Deschis în februarie 2010, Sun Plaza vine în întâmpinarea clienţilor cu trei abordări distincte: cumpărături de bază (hipermarket, magazine de bricolaj şi electrocasnice), zonă de lifestyle, cu prezenţe de top din domeniul fashion (ancore pe suprafeţe medii şi mari, magazine ale mărcilor internaţionale), precum şi o zonă de divertisment şi petrecere a timpului liber. Sun Plaza are o suprafaţă închiriabilă de 81,000 m2 şi peste 210,000 m2 suprafaţă construită. Centrul are o parcare subterană cu 2,000 de locuri şi o legătură directă cu staţia de metrou Piaţa Sudului, realizată printr-un pasaj subteran.