Pentru ca imi place ceaiul…mai ales daca e dulce si aromat !

Pentru ca imi place atat de mult, asadar, am zis sa dau si eu sfara in tara ce am citit astazi intr-un comunicat de presa, si anume (surle si trambite) despre deschiderea primului magazin Demmer Tea House in Bucuresti.

Cand? In noiembrie (n-au mentionat o data exacta). Unde? Pe strada Academiei, la numarul 9 (pe langa Facultatea de Arhitectura). Ce-i asta mai exact? Pai, dupa cum am citit, este un magazin unde se vor gasi peste 250 de sortimente de ceaiuri (pentru inceput) si vreo 50 de game de accesorii pentru ceai.

Dintr-o cercetare superficiala pe Google, in schimb, am vazut ca in Budapesta, de exemplu, Demmer’s Tea House este si o excelenta ceainarie (cu tot tacamul de prajiturele si gustarele inclus). Prin urmare, daca in Bucuresti va fi doar un magazin sau va fi si o ceainarie, ramane de vazut.

Redau si micul paragraf despre povestea ceainariei (pentru ca la un ceai bun, merge si-o poveste): „In spatele tuturor acestor produse sta o poveste de familie, care a luat nastere cu peste 30 de ani in urma, cand Andrew Demmer si-a inceput calatoria de documentare catre cele mai importante plantatii si cei mai buni producatori de ceai lume. Tot ce a invatat despre ceai s-a regasit pe rafturile primului magazin Demmer, deschis in Viena.”