Body Mind Spirit Festival 2008

„Body Mind Spirit Festival este cea mai completa manifestare dedicata unui stil de viata in care calitatea vietii se celebreaza pe toate planurile: trup, minte si suflet . ”

Acest festival se va desfasura intre 18-20 aprilie, la Sala Palatului si, desi se afla de abia la a doua editie, este un eveniment promitator, avand doua atuuri: un concept excelent si un program bogat constand intr-o diversitate de activitati – expozitie cu vanzare, workshop-uri, conferinte, manifestari artistice, demonstratii, concursuri, tombole si o serie de surprize promise participantilor.

Pentru a curpinde cele trei parti ale intregului, „sfera trupului”va fi reprezentata de medici specialisti in medicina complementara , maseuri, kinetoterapeuti, in numele mintii si ratiunii vor stainstructori, traineri, profesori, ingineri cercetatori, psihologi, iar sfera spiritului va fi sustinuta de trimisii muzelor celor sapte arte – pictori, sculptori, fotografi, arhitecti, muzicieni, cantareti, dansatori, actori.

Programul festivalului este atat de vast si totul suna atat de bine, de la workshop-urile tematice pana la demonstratiile sportive, incat mi-a fost foarte greu sa aleg „cele mai bune” 10 motive pentru care ar trebui sa mergem. Pana la urma, cu o strangere de inima pentru toate celelalte nementionate, le-am „nominalizat” pe urmatoarele : bijuteriile (incepand cu bijuterii exotice, trecand prin cristale si terminand cu minerale), tarot si astrologie (pentru pasionatii de mistica si ghicitul viitorului), fotografierea aurei (tehnica misterioasa legata de energii – foloseste fluctuatii ale tensiunii care sunt transpuse in lumini colorate proiectate pe film), arte martiale (kendo, karate si ju jitsu sunt ciresele de pe tortul demonstratiilor), decoratiuni (interioare, desigur), arta fotografica (de fapt, toata paleta de arte), pictura corporala si tatuaje, yoga(ce mod mai bun de armonizare a trioului minte-corp-spirit), masaj (in vreo 15 stiluri), dans oriental (spectaculos, ca intotdeauna).

Pentru mai multe detalii (si restul activitatilor promise in cadrul festivalului) vizitati pagina www.bodymindspiritfestival.ro .

Pentru bilet (gratuit) trebuie sa va lasati numele si adresa de mail si veti primi unul (pe care probabil va trebui sa-l scoateti la imprimanta).