PROMO: MANLY’s Story

MANLY este un produs al cunoscutei firme romanesti Gerocossen si apartine liniei GEROCOSSEN – cosmetice pentru bărbaţi (din care mai fac parte lotiunile dupa ras GEROCOSSEN FOR MEN in cele doua variante – Cool Aqua si Fresh Green, balsamurile dupa ras GEROCOSSEN – pentru piele normala sau sensibila si spuma de ras GEROCOSSEN – cu Aloe Vera si jojoba).

Gerocossen a fost fondata in 1990 de catre Elvira Sas, Stanca Cismaru si Radu Bogdan, are sediul in Bucuresti si in prezent detine un portofoliu bogat de premii si reusite in domeniul afacerilor (de exemplu, in anul 2006, Gerocossen a ocupat locul 2 in Topul National al Firmelor Private, top realizat de Consiliul National al intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania).

MANLY este singurul sampon colorant romanesc destinat barbatilor cu par grizonat. La fel de eficient ca oricare alt produs de acest gen, MANLY se diferentiaza de celelalte atat printr-un pret foarte bun cat si prin accesibilitate pe piata cosmeticelor (este disponibil nu numai in magazinele de specialitate, ci si in hipermarketuri sau in magazine online).

Extrem de simplu de utilizat (o simpla privire aruncata asupra instructiunilor de folosire este suficienta), coloreaza firele albe in 10 minute (fiind astfel bine adaptat nevoilor barbatului dinamic de astazi).

Samponul MANLY apare in in doua nuante – saten si negru, iar secretul sau sta in cele trei elemente esentiale continute: Aloe Vera , keratina si vitamina E.